کدخبر: ۳۲۳۹

به دنبال انتشار شایعات در فضای مجازی

در حالی که چند وقتی است به ویژه بعد از افزایش قابل توجه قیمت گوشت، این شایعه بین مردم پیچیده است که در پختن حلیم از پنبه استفاده می‌شود، معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اعلام اینکه مخلوط کردن شی خارجی در حلیم کار ساده‌ای نیست گفته است که بازرسی نهادهای مربوط نشانی از انبار پنبه یا پشم ندارد که رستوران‌ها بتوانند از آن استفاده کرده باشند.

 به گزارش اقتصادنگار به نقل از ایسنا، معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در واکنش به انتشار ویدئوهایی در فضای مجازی مبنی بر پخت حلیم با پنبه و پشم گوسفند در پی گرانی گوشت، گفت: با بازرسی‌های صورت گرفته بر روی مراکزی که از آنها شکایت شده بود و یا مراکزی که خودمان به آن‌ها مشکوک بودیم، به این نتیجه رسیدیم که عملاً هیچ‌گونه تخلفی در این زمینه در حلیم‌های به فروش رسیده صورت نگرفته است و این‌چنین اخباری کذب است.

وی در این باره توضیح داد: اولاً مخلوط کردن شیء خارجی مانند پنبه یا پشم گوسفند در حلیم کار ساده‌ای نیست و ثانیاً در بازرسی‌های صورت گرفته در انبار این رستوران‌ها هیچگونه پنبه یا پشم گوسفند مشاهده نشده است تا بتوانند در غذای خود استفاده کنند. همچنین در تمام نمونه‌های برداشت شده از مراکز که به آزمایشگاه فرستاده شد، جواب آزمایش منفی بود.

 به گزارش اقتصادنگار به نقل از ایسنا محسن فرهادی ، با اشاره به تغییرات غذایی مردم در ماه مبارک رمضان و اقدامات انجام شده در راستای نظارت بر مراکز تهیه و عرضه غذاهای ویژه این ایام، گفت: به دلیل همین تغییرات ما طبق دستوری که به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با امضای معاونت بهداشت فرستادیم، در ساعات افطار تا سحر تمرکز بیشتری بر بازرسی‌های از اماکن غذایی خواهیم داشت.

 

ارسال نظر