شناسه خبر: 23493

رنگ‌های گیاهی غذا جایگزین محصولات شیمیایی مضر می‌شود

یک شرکت خلاق، موفق به ثبت 4 اختراع در حوزه رنگ‌های گیاهی غذا شده تا خطرات استفاده از رنگ‌های خوراکی شیمیایی کاهش یابد.

به گزارش اقتصادنگار به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، یکی از فاکتورهای مهم برای استفاده از رنگ‌های گیاهی خوراکی مواد غذایی، جایگزینی آنها با رنگ‌های شیمیایی وارداتی جهت سلامت جامعه است.
فریدون کمالی‌دهقان مدیرعامل شرکت پژوهان طب با  اعلام اینکه این شرکت، رنگ قرمز خوراکی را از چغندرپخته استحصال می‌کند، گفت: در این فرآیند، چغندرپخته را خالص کرده و به صورت پودر مورد استفاده قرار می‌دهیم.
 
به‌صورت محلول در آب
در مورد رنگ سبز گیاهی نیز از اسفناج استفاده می‌شود که این رنگ، فرموله شده و به‌صورت محلول در آب جداسازی می‌شود.
از دیگر محصولات این شرکت می‌توان به پودر زعفران آنالوگ تولیدشده به‌عنوان جایگزین زعفران، رنگ زرد خوراکی به شکل پودر جایگزین رنگ شیمایی زرد برای مواد غذایی، رنگ گیاهی سبز به دست آمده از منابع گیاهی سبز برای مواد غذایی جایگزین برای رنگ سبز شیمیایی و رنگ قرمز گیاهی استخراج‌شده از مواد گیاهی جایگزین رنگ شیمیایی وارداتی اشاره کرد.
 
درمان سرماخوردگی و کرونا
محصولات جدید این شرکت نظیر پودر بلوط، قهوه بلوط و چای بلوط، برای درمان سرماخوردگی و کرونا به کار رفته و نتایج قابل قبولی به همراه داشته است.
این محصولات هم‌اکنون در انتظار دریافت مجوز از سوی سازمان غذا و دارو است تا روال توسعه صنعتی آن با شتاب بیشتری دنبال شود.
طرح تولید رنگ‌های غذا به صورت گیاهی، با دریافت تسهیلات مصوب معاونت نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، مورد حمایت قرار گرفته است.

 

ارسال نظر