کدخبر: ۱۵۰۹۲

یک تولید کننده مواد اولیه سوسیس و کالباس گفت: با افزایش قیمت گوشت و مرغ مردم به طرف فرآورده‌های گوشتی ارزانی رفته‌اند که اغلب کیلویی کمتر از ۳۰- ۳۵ هزار تومان قیمت دارند.

به گزارش اقتصاد نگار سیامک شادافزا در گفت و گو با ایسنا،  با اشاره به بالا رفتن میزان مصرف کالباس و سوسیس در بین مردم اظهار کرد:  سال‌های سال کالباس و سوسیس در زنجیره غذایی ایرانی‌ها به عنوان وعده‌ای تفننی مطرح بود یعنی اینکه خانواده گاه در اصطلاح عامیانه هر وقت هوس می‌کردند یکی دو کیلو از این فرآورده‌ها خریداری مصرف می‌کردند ولی از زمان بالا رفتن شدید قیمت گوشت و مرغ میزان مصرف آنها  حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.

شادافزا ادامه داد: جالب اینجاست سوسیس و کالباسی که به فروش می‌رود اغلب این طور نیست که با کیفیت بالا و مثلاً کیلویی ۹۰ تا ۱۰۰ هزار تومان قیمت داشته باشد بلکه مردم به طرف فرآورده‌های ارزانی رفته‌اند که اغلب کیلویی کمتر از ۳۰- ۳۵ هزار تومان قیمت دارند و این به خودی خود نشانگر وضعیت نابسامان اقتصادی مردم در خرید مایحتاج روزانه خود است.

وی توضیح داد: اگر قیمت گوشت و مرغ همینطور بالا برود چه بخواهیم و چه نخواهیم باید قبول کنیم گوشت از سفره غذای عده‌ای به طور کامل حذف می‌شود.

وی در پاسخ به اینکه آیا نظارتی بر کیفیت فرآورده‌های ارزان قیمت گوشتی نمی‌شود، می‌گوید: متاسفانه در شرایط  فعلی دستگاه‌های نظارتی بیشتر به قیمت محصولات توجه دارند و کیفیت آن طور که باید و شاید برایشان اولویت نیست.

 

ارسال نظر